Skip Navigation LinksVoorwaarden

Algemene voorwaarden:


Op deze pagina kunt u de algemene voorwaarden terugvinden die betrekking hebben op de diensten en producten van Carnavalsgadgets.be. 

​Producten

​​Alle producten die terug te vinden zijn in de bestellijst zijn direct te koop bij Carnavalsgadgets.be. Al het speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de producten, neem dan contact met ons op. Zie deze​ link voor onze contact gegevens.

Carnavalsgadgets kan onder geen enkele voorwaarden verantwoordelijk gehouden worden.

Bestellingen

​Bestellingen kunnen worden ingevoerd middels het bestelformulier. Indien de bestelling klaar is en op 'Bestellen' word geklikt, word er een e-mail geopend in uw e-mail programma. Hierin staat uw bestelling. Alleen bestellingen waar alle gegevens ingevuld zijn van u als klant, kunnen in behandeling genomen worden. Indien de bestelling onvolledig is ingevuld, zult u een reactie krijgen om alle missende gegevens aan te vullen.​​ pas na ontvangst van betaling wordt uw bestelling gereed gemaakt.

Minimale afname

Bij alle producten staat in de omschrijving een minimale afname hoeveelheid vermeld.

​Verzendkosten

​Indien de producten verzonden dienen te worden met de post, worden er  verzendkosten berekend bovenop de totaalprijs.​

​Prijzen

​Alle prijzen die in de bestellijst worden vermeld zijn inclusief 21% BTW.

​​Ophalen

Bestellingen kunnen worden opgehaald op locatie Bocholt  of Weert zodra de bestelling is gereedgemeld door Carnavalsgadgets.be kan de locatie en tijd voor het afhalen besproken worden.

​